Events & Infotermine der SRH Hochschule Berlin

SRH Start-up Lab Berlin

1st Get Together of the Start-up Lab Community

Join the Start-up Lab Community!

Ihre Ansprechpartnerin für Veranstaltungen

Sigrid Peuker

We are a group of SRH students that is interested in founding a business or just learning more about the entrepreneurial process. We believe that all students can bring different skills, knowledge, mindset and gain something from others! Be part of the movement!

When: 14 March, 5.30pm

Where: SRH Start-up Lab Berlin