Events & Infotermine der SRH Hochschule Berlin

Alumni Talk

Alumni Talk | opportunities and challenges in the digital economy

You wish to work the innovative digital sector? Alumni share their experiences and provide valuable advice

Ihre Ansprechpartnerin für Veranstaltungen

Andreza Rocha

We invite all SRH students to come to our Alumni Talk!

Join us at this informal discussion round with SRH graduates!

SRH alumni share their experiences in the digital economy and the challenges faced as job seekers in Berlin and present career opportunities at their respective companies.

Students will have the chance to chat with the participants, get valuable advice to plan their next career steps and expand their network (drinks and snacks included).

When? Tuesday, 24 April at 5:30 pm

Where? SRH Start-up Lab Berlin (ground floor, Ernst-Reuter-Platz 10, 10587 Berlin)

Language: English

Guests:

• Elise Grottke (Buying Manager at Wayfair, graduate M.A. International Management)

• Patrick Middeke (Associate Logistics and Project Manager at FreightHub GmbH, graduate B.A. International Business Administration)

• Anam Qasim (Business Development Associate at SmileBack, graduate M.A. Entrepreneurship)

Ihre Ansprechpartnerin für Veranstaltungen

Andreza Rocha