Events & Infotermine der SRH Hochschule Berlin

Career Webinar

Career Talk | Amazon (world's largest online retailer)

Connect with potential employers and discover job opportunities during our career talks | 1.30pm - 2.30pm CEST

Ihre Ansprechpartnerin für Veranstaltungen

Andreza Rocha

Career Talk / Recruiting Session with Amazon

A must-attend for all business administration/management students interested in working in a multinational company and raising their professional profile.

Discover exciting internship opportunities at Amazon, the world's largest online retailer, and get professional tips on how to ace online Job interviews.

Speaker: Christopher Jolly, Recruiter EMEA - Student Programs at Amazon

When: Friday, 10 July 2020, 1.30pm - 2.30pm (CEST)

Join us on GoToMeeting: https://global.gotomeeting.com/join/398092813

Ihre Ansprechpartnerin für Veranstaltungen