Events & Infotermine der SRH Hochschule Berlin

Career Webinar

Career Talk | Moyyn (reverse job platform for engineers)

Connect with potential employers and discover job opportunities during our 30-minute career talks | 1pm - 1.30pm CEST

Ihre Ansprechpartnerin für Veranstaltungen

Andreza Rocha

Career talk with engineer Aravinth Palaniswamy, serial entrepreneur and Master graduate of RWTH Aachen.

A must-attend interactive session for engineers and other skilled professionals pursuing a career in Germany, with useful advice for both job seekers and students interested in starting an own business.

Aravinth, the co-founder of Moyyn (Europe's first reverse job platform for engineering), will share tips and tricks to accelerate your job search (especially during uncertain situations) and will talk about opportunities available for students to launch their own startup during/after their studies.

When: Friday, 26 June 2020, 1.00pm - 1.30pm (CEST)

Join us on GoToMeeting: https://bit.ly/2YGHMYC

About the speaker:

Aravinth (Arvi) is a serial entrepreneur, an expat from lndia and a Master graduate of RWTH Aachen. Aravinth has worked previously as a Development Engineer and Tech Consultant in Frankfurt and has also founded 2 startups.

Currently, Aravinth is responsible for Product and Sourcing in Moyyn, with the mission of bridging skill gaps in Germany.

Ihre Ansprechpartnerin für Veranstaltungen

Andreza Rocha