Events & Infotermine der SRH Hochschule Berlin

SRH Start-up Lab Berlin

SRH Diversity Event

Diversity - In between internal burden and external benchmark. Come and share your perspectives! | 10am - 4pm, SRH Start-up Lab Berlin

Diversity in working life is a challenge in between shared professional business training and the human quality to differ. This always poses a question to companies:

How to proceed with it? Should we deal with the matter as an internal horizon of employer development or should we press the release button to use it as an important measure of employer quality?

Students of SRH Hochschule Berlin invite you to the SRH Diversity Event on 14 December, 10am to 4 pm to discuss the question at our SRH Start-up Lab Berlin. The Programme includes presentations on business cases and company stands on diversity management.

Diversität in der Arbeitswelt, das ist die Herausforderung zwischen professioneller Wirtschaftsausbildung und dem menschlichen Anderssein. Für Firmen stellt sich immer die Frage:

Wie gehen wir damit um? Behandeln wir das Thema als internen Horizont der Mitarbeiterentwicklung oder machen wir die Kiste auf und zeigen, dass Diversity auch eine externe Messlatte für die Qualität des Arbeitgebers sein kann?

Studierende der SRH Hochschule Berlin laden zur Diskussion dieser Frage zum SRH Diversity Event am 14. Dezember von 10 bis 16 Uhr ein. Das Programm im SRH Start-up Lab Berlin am Ernst-Reuter-Platz 10 umfasst Präsentationen zu Business Cases und Unternehmensstände zum Thema Diversity.