Events & Infotermine der SRH Hochschule Berlin

We are celebrating the Festival of Lights

Ihre Ansprechpartnerin für Veranstaltungen

Lisa Sophie Grützmacher

>> Celebrate the festival of lights, light over dark and good over evil <<

The SRH Students’ Union will be celebrating Diwali, the Hindu Festival of Lights on 7 November at the SRH Start-up Lab Berlin from 7pm – midnight.

There will be Bollywood music, some dance lessons and lots of fun. So bring your energy and all dance moves, in the most colorful attire your wardrobe has or Indian ethnic wear if you have it. Jive and shake to the music and have lots of fun!

• Who: SRH students and staff
  • When: Wednesday, 7 November; 7pm - midnight
  • Where: SRH Start-up Lab Berlin
  • Dress Code: Ethnic Wear (Saree, Salwar Kameez, Lehenga, Kurti and Kurta Pajama, Sherwani, Dhoti) or as colourful as your wardrobe can give you